headerbg bl

De Rietkant

Gastheer: Lieve van de Sompele en Bernard Dujardin

Lieve van de Sompele en Bernard Dujardin
Lieve heeft lange tijd een horecazaak in Knokke gerund en verhuurt nu met haar man Bernard 'De Rietkant', een vakantiewoning midden in de polder bij Ramskapelle/Knokke-Heist
Denkt in de Zwinstreek aan "Vlakte" en koos als streekproduct: "Zeebrugse garnalen"
Lieve en Bernard beschrijven de Knotwilg als boom, gebruiksvoorwerp en biotoop voor planten en dieren. Werkten samen met Benedict een fietsarrangement met volksspelen uit.
Speciaal plekje: De Knotwilg

Meer over: De Rietkant

Categorie: Vakantiewoning

Vakantiewoning De Rietkant

Bernard, Lieve en onze twee zonen Cedric en Jorgen verwelkomen u graag bij ons thuis.

25 jaar lang hebben we een horecazaak gehad “De zes bochten” te knokke en willen graag op een andere manier mensen verwennen.

Het verblijf is een apart gebouw voor 6 personen. De oppervlakte van de woning 173 m². Op het gelijkvloers is er de inkom, de living met zithoek waar je kan genieten van alle modern comfort zoals internet en flatscreen.

Een open keuken met eethoek die uitkijkt op het polderlandschap en het zuidgericht terras. Een badkamer met dubbele lavabo, douche en een apart toilet. Er is ook een kamer voor twee personen.

Op het gelijkvloers is alles makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de verdieping een mezanine en twee luxueuze slaapkamers voor twee personen. Waarvan een voorzien van kinderbed en extra toilet. Bed-, bad- en keukenlinnen zijn inbegrepen.

U vindt ons te Ramskappelle, deelgemeente van Knokke-Heist, een mooi polderdorpje op 4 km van de kust.

Ons verblijf bevindt zich midden in de polder, omgeven van weiland en akkerland, een en al rust, ideaal om een vakantie door te brengen met het gezin, vrienden en familie. Een ideaal vertrekpunt voor een leuke fietsdag.

Zelf zijn we gelegen langs de riante polderroute, je kan er fietsen langs het schipdonkkanaal tot aan het meetjesland of via de zwindijk tot in Cadzand. Kom en ontdek zelf hoe mooi en verrassend de polders kunnen zijn.

Mogelijkheid tot het verkrijgen van een ontbijtmand. Fietsenverhuur op voorhand te bestellen. Barbecue mogelijk.
Voor de paardenliefhebbers is er stalling plus weide voorzien voor een paard. Mogelijkheid voor een extra éénpersoonsbed.

Fonteinestraat 197 , Ramskapelle , België
+32 (0)50 514 421
Vakantiewoning

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.