headerbg bl

De Wachtsluis

Gastvrouw: Hanneke Vermue-Roelofs

Hanneke Vermue-Roelofs
Hanneke Vermue-Roelofs is eigenaar van camping De Wachtsluis in Retranchement
Denkt in de Zwinstreek aan "Kansrijk" en koos als streekproduct: "Biervlieter knoflook-ui kaas"
Hanneke bedacht samen met Ad “Waai-er op uit” en vertelde ons over de mensenbranders in de Zwinstreek
Speciaal plekje: De mensenbranders
Arrangement: Waai-er op uit

Meer over: De Wachtsluis

Categorie: Camping

Camping De Wachtsluis

Camping De Wachtsluis is ongeveer 4 hectare groot en heeft 90 toeristische plaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit (mogelijk tot 16Amp) en de meesten van water en vuilwaterafvoer. De campingplaatsen liggen verspreid over verschillende velden. Wij maken geen onderscheid in de grootte van plaatsen, u betaalt dus niets extra voor een grote plaats! Immers al onze plaatsen zijn ruim, 120 tot 180 m2.

Fietsen & dorpjes & België

Camping De Wachtsluis grenst direct aan het natuurgebied wat zich uitstrekt tot Retranchement. Een lieflijk dorpje 2 km van de camping vandaan op de grens met België, omgeven door de historische wallen uit de Spaanse tijd (rond 1620). De chique badplaats Knokke ligt op een steenworp afstand met zeer veel winkels, bezoek historisch Brugge (20 km) of het prachtige Gent (35 km). Wist u dat vanaf de camping het noorden van Frankrijk slechts 80km is?

De karakteristieke dorpjes Groede, Sint-Anna-ter-Muiden, Sluis, Aardenburg en IJzendijke zijn zeer de moeite waard. Het Zeeuwse polderlandschap is prachtig in de verschillende jaargetijden. Er zijn dan ook diverse fietsroutes langs mooie weggetjes, akkers en natuurgebieden. Diverse fiets- en wandelroutes komen langs camping De Wachtsluis waardoor u makkelijk kunt starten. De camping ligt aan fietsknooppunt 29.

Kinderen & buiten & rode konen

Wij ontvangen vaak gezinnen met (jonge) kinderen. Ze rennen en spelen er heel wat af. De camping is groen met veel gras en dat nodigt uit om heerlijk te spelen.

Er zijn diverse speeltuintjes. Wat is er fijner dan tot rust komen voor uw tent of caravan met uitzicht op uw kinderen die zich vermaken in het speeltuintje nabij uw plaats? Of heerlijk springen op de trampoline of crossen met de skelters? En natuurlijk het strand en de zee dichtbij! Rode konen en lekker slapen na een dag vol pret.

Wachtsluis 1 , Retranchement , Nederland
+31 (0)117 391 225
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Camping

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.