headerbg bl
HomeOntdekkenGastheerschapCamping Welgelegen

Camping Welgelegen

Gastheer: Jonathan de Keuninck

Jonathan de Keuninck
Jonathan de Keuninck baat samen met zijn vader camping Welgelegen uit
Denkt in de Zwinstreek aan "Lippens" en koos als streekproduct: "Zeeuwse suikerwafeltjes"
Jonathan heeft de Vredesvlam onder onze aandacht gebracht. Werkte samen met zijn vader en Erik het arrangement ‘Windkracht 7’ uit.
Speciaal plekje: De Vredesvlam
Arrangement:

Gastheer: Pieter de Keuninck

Pieter de Keuninck
Pieter de Keuninck baat samen met zijn zoon camping Welgelegen in Cadzand-Bad uit.
Denkt in de Zwinstreek aan "Geschiedenis" en koos als streekproduct: "Pieter bracht een grote pot mosselen in ’t zuur mee."
Pieter heeft ons laten kennis maken met Cadzand-Bad en maakte samen met zijn en met Erik het arrangement ‘Windkracht 7’.
Speciaal plekje: Cadzand-Bad
Arrangement:

Meer over: Camping Welgelegen

Categorie: Camping, Vakantiewoning

Camping Welgelegen

Direct grenzend aan duin en Noordzeestrand heeft onze camping een unieke ligging in het uiterste zuidwesten van Nederland. Niet alleen de ligging, maar zeker ook de gastvrijheid en goede faciliteiten zullen u aanspreken. U bent dan ook van harte welkom!

Een gedeelte van het terrein is gereserveerd voor jaar- en seizoenplaatsen, allen aangesloten op water, elektriciteit en riolering.

Wij verhuren studio's, mobiele bungalows, Pod's en trekkershutten. Deze zijn alle volledig ingericht met keuken, zit/slaapkamer, douche en toilet, televisie, radio etc. Er zijn diverse typen van eenvoudig tot zeer luxe.

Met een elf kilometer lang strand proef je de oase van natuur, aangevuld met een boeiende historie en cultuur. Het weidse landschap en het fraaie natuurschoon geven een weldadig gevoel van rust en ruimte, overal ontmoeten land en water elkaar. De gemeente Sluis biedt een uitgebreid gamma aan culinaire mogelijkheden.

Dankzij deze unieke ligging is onze camping de ideale uitvalbasis om gezellige Nederlandse en Belgische steden te ontdekken. De historische steden Gent, Brugge en Sluis liggen vlakbij en ook de kuststeden Knokke, Oostende en Blankenberge zijn zeker een bezoekje waard. Het prachtige natuurgebied "Het Zwin" ligt op enkele kilometers afstand en u kunt heerlijke fietstochten maken door heel Zeeuws-Vlaanderen.

Vlamingpolderweg 14 , Cadzand , Nederland
+31 (0)117 391 383
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Camping, Vakantiewoning

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.