headerbg bl

De Paardenwei

Gastvrouw: Ina Nortier

Ina Nortier
Ina Nortier is eigenaar van boerderijcamping “de Paardenwei” in Oostburg.
Denkt in de Zwinstreek aan "Ruimte" en koos als streekproduct: "Ina bracht een pannenkoekpakket van paardenmelk mee en nodigde haar collega’s uit voor een gratis pannenkoek"
Ina maakte samen met collega paardenhouder Kathleen een paardenzoektocht die de twee bedrijven met elkaar verbindt en leerde ons de Hans Devriesschans kennen.
Speciaal plekje: De Hans Devriesschans
Arrangement:

Meer over: De Paardenwei

Categorie: Camping, Gastboerderij

Boerderijcamping “de Paardenwei”

Boerderijcamping “De Paardenwei” is een gezellige camping voor gasten van alle leeftijden. Op onze camping hebben we 25 grote sta plaatsen voor caravan, tent of camper. We hebben ook 3 luxe verhuurtenten of te wel safaritenten. Deze tenten zijn volledig ingericht en bieden u het gevoel van camperen in een tent met de luxe van een vakantiehuisje.

Sinds 2013 hebben we op onze camping 2 tipi tenten, een ruime 6 persoons accomodatie maar wel echt camperen. Als u uw eigen slaapzak en kussen meeneemt dan zorgen wij voor koelkast , servies , bestek , kookspulletjes en bbq.

Onze gasten vermaken zich met uitstapjes in de omgeving welke er voor alle leeftijden zijn. Op diverse ochtenden in de week is het mogelijk voor de kinderen om onder begeleiding te rijden op onze shetlandpony’s. Dit is vaak een leuke atractie, ook voor de mensen die niet van paardrijden houden maar om naar te kijken.

Voor de liefhebbers van paardrijden is het mogelijk om onder begeleiding een polderrit op een van onze trekpaarden te maken, dit hoort vaak bij de hoogtepunten van de vakantie.

Brugsevaart 12 , Oostburg , Nederland
+31 (0)117-455497
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Camping, Gastboerderij

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.