headerbg bl
HomeNieuwsNieuws 2010Drie nieuwe natuurgidsen actief bij Natuurpunt Knokke-Heist

Drie nieuwe natuurgidsen actief bij Natuurpunt Knokke-Heist

natuurpunt-nieuwe-gidsenOp de algemene vergadering van Natuurpunt afdeling Knokke-Heist namen Anne Coppens, Chantal Jacobs en Joseph De Groote hun natuurgidsenkaart van Natuurpunt afdeling Knokke-Heist in ontvangst. Hiermee is de natuurgidsenploeg van Natuurpunt Knokke-Heist uitgegroeid tot een team van 17 actieve natuurgidsen. Elk van hen heeft z’n eigen aanpak en specifieke manier om de natuur te belichten tijdens de geleide natuurwandelingen, gebaseerd op hun eigen interesse, persoonlijkheid, ervaring en eventuele specialisatie. Dit maakt het voor de deelnemers aan de natuurwandelingen alleen maar afwisselender en boeiender. Zowel de natuur zelf als de natuurgids zorgen ervoor dat elke geleide natuurwandeling in een bepaald gebied toch net weer anders is.

Deelname aan de wandelingen voor het grote publiek is gratis voor alle leden van Natuurpunt vzw en kinderen onder de 12 jaar. Niet-leden van de vereniging betalen een bijdrage van 2,50 euro per persoon ten voordele van de bescherming van onze natuurgebieden.

Een uitgebreide wandelkalender en informatie over de werking van Natuurpunt Knokke-Heist vind je terug op de afdelingswebsite.

Bron: Nieuwsfles(h) gemeente Knokke-Heist

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.