headerbg bl
HomeNieuwsNieuws 2009Natuurbehoudswerken in Park 58 (Duinbergen)

Natuurbehoudswerken in Park 58 (Duinbergen)

park-58_natuurbehoudswerkenElk najaar organiseert Natuurpunt afdeling Knokke-Heist natuurbehoudwerken in het floristisch zeer waardevolle duingebiedje Park 58. Ook dit jaar worden in één werkweekend alle duingraslanden gemaaid. De werken hebben als doel om de zeldzame duinflora in dit gebied te vrijwaren van negatieve invloeden van buitenaf en verstruweling van het volledige duingebied tegen te gaan.

De conservator van dit duingebiedje doet een warme oproep om tijdens deze beheerswerkzaamheden een handje toe te steken. Immers vele handen verlichten het werk! Bovendien is het een aangename manier om kennis te maken met de natuur.

De natuurbehoudswerken vinden plaats op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2009 en starten om 10 uur aan de ingang van Park 58 aan het Kwelmpad. Praktisch zijn werkhandschoenen, stevig schoeisel en eventueel lunchpakket. Voor info kan je terecht op tel.: 050 51 91 01 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.