headerbg bl
HomeNieuwsKRIKRAK belooft opnieuw heel wat moois deze herfstvakantie in Brugge!

KRIKRAK belooft opnieuw heel wat moois deze herfstvakantie in Brugge!

krikrak logoHeb je (klein)kinderen tussen 2 en 12 jaar? Leg hen dan maar lekker in de watten.

Dansen, timmeren, foto's bewerken ... Theater, film, circus en muziek beluisteren ... Maar ook een Merovingisch vertelsel en meewerken aan de verwerking van een archeologisch onderzoek. Raakvlak organiseert dit jaar twee activiteiten tijdens het KRIKRAK-familiefestival.

Op vrijdag 3 november kan je op onze dienst meewerken aan de verwerking van de resultaten van het archeologisch onderzoek op het Prinsenhof in Brugge.

Merovingers poseren voor hun huis in Sint-AndriesMerovingers poseren voor hun huis in Sint-Andries

Op zaterdag 4 november vertelt Stella, matroesjka uit het noorden, ons het oude verhaal van het takkenwijf. Achteraf warmen we ons aan het vuur en proeven we van een Merovingisch koekje.

Het volledige programma vind je op www.krikrak.be en in de KRIKRAK-brochure, te vinden in In&Uit en bij de KRIKRAK-partners. Tickets via ticketsbrugge.be, te koop bij In&Uit ('t Zand 34, 8000 Brugge) of ter plaatse op de verschillende locaties.

Vraag ook naar je stempelkaart. Elke activiteit levert je een stempel op en brengt je een stap dichter bij het geheim van de KRIKRAK-kluis. Die kan je ontdekken op het gratis slotfeest op zondag 5 november vanaf 16.00 uur in de Stadsschouwburg.

Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.