Tagad'Art

Tagad'Art


Waar? Grand Chapiteau naast het station van Knokke, Natiënlaan

Van 9 juli t.e.m. 16 augustus loopt in Knokke-Heist het magische spektakel Tagad’Art. In deze nieuwe familieshow van de Franse scenograaf Benjamin Aillaud laten 28 paarden en 25 internationale artiesten het publiek een nooit eerder vertoonde mix beleven van dressuur, acrobatie, trapezekunsten, muziek en dans. Na Cirque du Soleil, Cavalia en Fuerza Bruta, stelt Knokke-Heist deze zomer voor het eerst in België het nieuwe paardenspektakel Tagad’Art voor aan haar bezoekers. In Tagad’Art combineert choreograaf Benjamin Aillaud zijn twee grote passies – acrobatie en paarden – tot een intimistische show. De toeschouwers zitten dicht bij de piste en worden zo letterlijk meegesleept door het optreden van paarden, acrobaten en dansers. De sfeervolle live muziek is speciaal voor de show geschreven en gebaseerd op het ritme van paarden. Vandaar komt trouwens ook de naam Tagad’Art, het geluid dat galopperende paarden maken.

De Europese tournee van Tagad’Art kende een succesvolle start in het Franse Lille en houdt van 9 juli t.e.m. 16 augustus halt in de gezellige chapiteau naast het station van Knokke. De tent van 3.500 vierkante meter biedt plaats aan 1.500 toeschouwers. Met 7 voorstellingen per week, ’s middags en ’s avonds, is het de ideale activiteit voor gezinnen en vrienden die een vakantie of een dagje aan de kust doorbrengen.

Praktisch

Data en tickets: www.tagadart.be - www.sherpa.be

Prijs: €39/€49/€59/€89 (VIP-ticket met bezoek aan de stallen, hapje en drankje), €15 korting voor kinderen tot 14 jaar

Voor alle inlichtingen over vipformules of groepsboekingen kan u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0477/04 05 06


Afdrukken E-mailadres