Knokke Hippique

Knokke Hippique


Van 25 tot 28 juni 2015 strijkt de wereldtop van de paardenspringsport neer in Knokke-Heist. Knokke-Hippique krijgt 5 sterren mee, wat zoveel betekent als het hoogste sportieve niveau ter wereld, de Champions League voor de paarden. Om al die internationale toppaarden en -ruiters te ontvangen, wordt op de toekomstige golfcourse tussen de Natiënlaan en Nieuwstraat een terrein van meer dan 30 ha in gereedheid gebracht met 2 immense wedstrijdpistes waarop zowel overdag als ’s avonds onder kunstlicht wedstrijden plaats vinden. Het evenement is gratis toegankelijk en biedt met een lifestyle beurs, live optredens en restaurants ook troeven voor de niet-paardenkenners. Voor Knokke-Heist een ideaal evenement dus om het zomerseizoen in de badplaats op gang te trekken!

Iconen van de jumping

De interesse vanuit het internationale jumpingmilieu is volgens organisator Stephan Conter, voormalig nationaal springruiter en huidig CEO van de Stephex Group, indrukwekkend. Iconen zoals de Duitser Daniel Deusser (2de op de wereldranglijst), de Zwitser Steve Guerdat (ranking 3) en de Amerikaan Kent Farrington (ranking 4) hebben hun deelname al bevestigd. Maar ook onze Belgische top zoals Gregory Wathelet (ranking 15), Constant Van Paesschen (ranking 28) en Pieter Devos (ranking 41)  tekent present. Ten slotte zal ook de deelname van  de Griekse amazone Athina Onassis de Miranda (ranking 256), de kleindochter van scheepsmagnaat Aristoteles Onassis, in de internationale media wellicht niet onopgemerkt voorbijgaan.

Stan van Samang

Naast jumping, valt op Knokke Hippique ook heel wat randanimatie zoals standen met luxeproducten en muzikale optredens te beleven. Een van de namen waarmee de organisatoren nu al uitpakken is niemand minder dan Stan Van Samang . Stan staat momenteel met 6 nummers in de Ultratop 50, een absoluut record. Geen wonder dus dat hij dit najaar wellicht 4 keer de Lotto Arena in Antwerpen zal weten te vullen. Ondanks zijn immense populariteit heeft Knokke Hippique deze sympathieke acteur/zanger weten te strikken voor een concert op donderdagavond 25 juni.  Vanaf 23 uur staat hij op het podium met Engelstalige rock-en popsongs en ballads en Nederlandstalige hits zoals “Een ster” en Goeiemorgend, goeiedag”.

Voor alle info: http://knokkehippique.com/


Afdrukken E-mailadres