headerbg bl

Welkom

Trio Dhoore

Opzwepende grooves, swingende melodieën, en een strak samenspel worden voor u live gemixt tot een cocktail genaamd Trio Dhoore: nieuwe instrumentale folkmuziek uit Vlaanderen!

Met Parachute (hun tweede cd) trachten ze een hulde te brengen aan de vreugde van het samen musiceren als broers. Samen muziek spelen geeft een zalig gevoel van vrijheid en vernieuwde energie. Gedurende de voorbije jaren samen onderweg van en naar concerten verzamelden ze heel wat zalige verhalen & ontmoetingen met fascinerende mensen. Deze verhalen & ontmoetingen liggen aan de basis van hun muziek.

Samen ontdekken we het vloeiende spel van Koen Dhoore op een elektro-akoestische draailier, Hartwin Dhoore op een diatonische accordeon en Ward Dhoore op akoestische gitaar / mandoline.

Gratis Museumbezoek met gids

19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding doorheen het museum, incluis een bezoek aan de tentoonstelling over Wereldoorlog 1 in de Zwinstreek.

Speciaal voor kinderen

Dit jaar, voor kinderen van 6 tot 12 jaar staat een zoektocht met ‘Vlieg’ op het programma. Het thema is ‘Zien’.

Meer informatie: 050 530 730 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – www.sincfala.be


Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.