headerbg bl

Welkom

4 Beaufort

4 Beaufort zijn nu niet vier maar vijf mannen van de kust, geboren en getogen met zeewater in hun neus. Ze brengen een kuur van zeemansliederen en traditionals. Laat maar waaien!

4 Beaufort zijn vijf vrienden van de Vlaamse Oostkust, die houden van muziek, amusement en gezelligheid. Allen zingen al meer dan twintig jaar in meerdere koren. Gestart in 2004 brengen zij liederen uit de havens van de zeven wereldzeeën … en nog vele andere!

Pierre, de kapitein, houdt de bemanning nauwlettend in het oog, want 4 Beaufort durft wel eens uit de bol gaan!

Urbain, de machinist, dat hun scheepje blijft varen maar gaat af en toe aan wal voor een dansje. Rigo, het lavertje, knapt de vuile karweitjes en geraakt soms in rare situaties. Met een grap en een grol trekt hij zich echter altijd uit de slag. André, de stuurman, leidt het quintet in goede banen en zorgt voor de juiste koers. Hij voert je naar veilige havens in Bali, Shangai of Baltimore. De bijkomer is de eerste luitenant Etienne, die de wacht loopt als de ouwe zat in zijn kajuit ligt ...

Gratis Museumbezoek met gids

Om 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding doorheen het museum, incluis een bezoek aan de tentoonstelling over Wereldoorlog I in de Zwinstreek.

Speciaal voor kinderen

Dit jaar, voor kinderen van 6 tot 12 jaar staat een zoektocht met ‘Vlieg’ op het programma. Het thema is ‘Zien’.

Meer informatie: 050 530 730 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.sincfala.be


Afdrukken E-mailadres

HoofdpuntenInterresante rubriekenZoekenAndere informatie
Startpagina
Activiteiten
Nieuws
Gastheerschap
Musea in de Zwinregio
Kustmusea
Geschiedenis
Reecz
Publicaties heemkunde
Tijdslijn
Bibliotheek
Europese projecten
Raakvlak
Contact
Copyright © 2020  - Zwinstreek.eu - Alle rechten voorbehouden.